Rolluiken

Rolluiken hebben op meerdere manieren hun nut bewezen en verhogen het comfort aanzienlijk. Ze bieden zowel een thermische als een akoestische isolatie. Zo houden ze in de zomer de zon buiten en kan u het langer koel houden binnenshuis. In de winter houden ze dan het warme weer beter binnen.

Naast de bovengenoemde voordelen bieden ze ook nog eens extra privacy en verhogen ze de veiligheid. Rolluiken verlengen de tijd om in een woning in te breken behoorlijk.

Als laatste kunnen we nog aanhalen dat ze de kamer volledig verduisteren en straat- en omgevingslawaai verminderen, wat ideaal is voor langslapers of mensen die regelmatig de nacht doen.

Wat kunnen wij aanbieden:

                  Voorzetrolluiken:

Ideaal voor als de ramen nog niet aan vervanging toe zijn, maar u wel rolluiken wenst te plaatsen waar in het verleden geen rolkasten zijn voorzien.

                  Inbouwrolluiken:

Naar EPB-normen zijn deze minder interessant dan opbouwrolluiken, maar komen nog steeds vaak voor bij de oudere woningen. Deze rolluiken worden in de “oude rolkasten” geplaatst ter vervanging van het oude rolluikblad.

Wenst u in een nieuwbouwwoning ook inbouwrolluiken, voorzie hiervoor dan voldoende ruimte.

                  Opbouwrolluiken:

Deze worden enkel geplaatst in combinatie met ramen en/of deuren. Ze vormen namelijk 1 geheel.

                  Rolpoort/hek:

Rolpoorten of -hekken worden toegepast voor het afsluiten van vitrines, garages of grote oppervlakten zoals bv. Een fietsenstalling. Ook in magazijnen worden deze wel eens gebruikt om verschillende delen van elkaar af te sluiten.

                  Automatisatie:

                                    Ook voor de automatisatie van uw rolluiken kan u bij ons terecht.

Wenst u nog meer informatie over de rolluiken aarzel dan niet om ons te contacteren.